Logo NET CS

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si: http://www.rhkbrno.cz/o-nas/gdpr/5205-gdpr

Digitalizace na různé způsoby

I tak by se dal velmi zjednodušeně shrnout 6. ročník konference BRNO INDUSTRY 4.0, který se uskutečnil 19. a 20. ledna 2022, již podruhé se konference uchýlila do bezpečného online prostoru.

První den konference se skládal ze dvou panelových diskusí: Technologie pro moderní výrobu a Digitalizace: úspěšné příběhy firem. Druhý den se přednášky zaměřily na čtyři aspekty moderní výroby: digitalizace, flexibilita, bezpečnost a nové technologie.

Panelové diskuse sledovalo přes 200 účastníků, sledovanost v odborných sekcích se pohybovala okolo stovky. Lze předpokládat, že sledovanost ještě poroste, záznam konference bude zájemcům k dispozici. Konferenci se svými členskými společnostmi zorganizoval INDUSTRY CLUSTER 4.0, konference byla financována z prostředků Jihomoravského kraje.

Obornou část konference doplnila dvoudenní kooperační burza (B2B), během které se uskutečnilo přes 60 online schůzek. Další schůzky byly přesunuty z nejrůznějších důvodů do dalších dnů. Networkingovou část v rámci sítě Enterprise Europe Network zajistila Regionální hospodářská komora Brno. Na financování se podílela Evropská unie z programu Single Market Programme a Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR.


Brno, 21. ledna 2022
Lenka Votavová, Regionální hospodářská komora Brno/Enterprise Europe Network

 

Kolaz nataceni 2