Logo NET CS

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si: http://www.rhkbrno.cz/o-nas/gdpr/5205-gdpr
  • Domů >
  • Články >
  • Technology & Business Cooperation Days, B2B online

Technology & Business Cooperation Days, B2B online

HANNOVER MESSE, jeden ze světově nejdůležitějších veletrhů v rámci strojírenského odvětví a prvotřídní platforma pro prezentaci novinek z oblasti průmyslové automatizace a IT, energetických a environmentálních technologií a R&D ve strojírenství. Do jeho doprovodného programu se mohou  zdarma zapojit také české firmy.

 

Technology & Business Cooperation Days 2024

 

Tato již tradiční jarní matchmakingová akce letos proběhne opět na pozadí Hannover Messe 2024, jednoho ze světově nejdůležitějších veletrhů v rámci strojírenského odvětví.

Kontaktní 1:1 jednání se uskuteční v hybridním formátu, a to 9. –11. dubna 2024 formou předem domluvených online schůzek a 22.–25. dubna 2024 v podobě osobních b2b setkání na výstavišti v německém Hannoveru pro registrované vystavovatele a návštěvníky na naší kooperační platformě.

Další podrobnosti ZDE

Společně s našimi partnery akce a partnery ze sítě Enterprise Europe Network budeme i nadále pracovat na této akci a webových stránkách, abychom vám pomohli navázat nové mezinárodní obchodní kontakty a najít partnery pro připravované evropské projekty.

Zaostřeno na témata:

Průmysl 4.0 a řešení Smart Factory
Výrobní technologie účinně využívající zdroje a energii
Udržitelná energie a mobilita
Nástroje pro měření

Registrace na "hybridní" Dny technologické a obchodní spolupráce je bezplatná.

Využijte svou šanci inovovat! Získejte nové příležitosti a konkurenční výhody prostřednictvím výzkumu a vývoje a technologické i obchodní spolupráce.

Proč se zúčastnit?

Prezentujte své nejvýhodnější projekty, výrobky nebo know-how.
Oslovení potenciálních obchodních partnerů na předem naplánovaných osobních schůzkách
Navázat přeshraniční kontakty a spolupráci
Najít nové obchodní/technologické/výzkumné partnery
Získat nejnovější informace o výsledcích výzkumu v oblasti průmyslu
Setkávat se s výzkumnými pracovníky a odborníky a sdílet s nimi své názory
Snadný přístup k podnikům a vědcům v tematickém zaměření.

Formou předem připravených osobních nebo i on-line schůzek lze za podpory a asistence RHK Brno a EEN Brno navazovat kontakty, vyměňovat si znalosti i zkušenosti a společně diskutovat o nových produktech, projektech a inovacích.

Kontaktní osoba v případě dotazů či zájmu o účast: Jana Šindelková, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel: 532 194 922