Logo NET CS

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si: http://www.rhkbrno.cz/o-nas/gdpr/5205-gdpr
  • Domů >
  • Články >
  • [Podcast] Vladimír Bartoš: Zkrácení reakčního času pomocí ERP

[Podcast] Vladimír Bartoš: Zkrácení reakčního času pomocí ERP

ERP je zkratka, na kterou v průmyslu 4.0 dříve nebo později narazíte. Jedná se o podnikový informační systém (ERP = Enterprise Resource System), chytrý systém, který v sobě umožňuje sledování a plánování nákupu, výroby, logistiky, marketingu i personalistiky.

Vladimír Bartoš, ředitel strategie společnosti Minerva Česká republika, se v rozhovoru s Lukášem Smelíkem na ERP dívají z různých stran.

Podcasty EEN Bartos

Jaké identifikuje největší benefity kvalitního informačního systému ve firmě? Jak změnil covid vnímání ERP systému? Dá se ERP systém využít při plánování nákupu a spotřeby energie? Existují ještě vůbec firmy, které žádný informační systém nemají? Je lepší udělat systém celý od nuly, anebo zaintegrovat ty stávající ostrůvky do jednoho? Odkud vychází potřeba inovací v ERP systémech v jednotlivých odvětvích? Co je hlavní výhodou upgradů?

Podcast BRNO INDUSTRY 4.0 je realizovaný Regionální hospodářskou komorou Brno ve spolupráci s INDUSTRY CLUSTERem 4.0 jako součást aktivit Enterprise Europe Network, mezinárodní sítě, která pomáhá malým a středním podnikům se vstupem na zahraniční trhy a podporuje inovace v podnikání.