Logo NET CS

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si: http://www.rhkbrno.cz/o-nas/gdpr/5205-gdpr

Stavební zpravodaj EEN

Stavební zpravodaj vydává sektorová skupina „Stavebnictví“ v rámci mezinárodní sítě Entreprise Europe Network.

 

Třetí vydání je ke stažení zde.

Dočíst se můžete o „Evropském roce dovedností“, o platformě pro inovativní budovy, o podpoře digitalizace stavebních MSP, dále jsou stručné představeny zajímavé stavebně zaměřené produkty, iniciativy a projekty, najdete zde i výběr mezinárodních oborových akcí nebo aktuální zajímavé zahraniční nabídky /poptávky a další zajímavé články.

 

Druhé vydání je ke stažení zde.

Dočíst se můžete o keramických výrobcích pro bezpečnější stavbu, o budoucnosti průmyslového sektoru ve 3D formátu, o projektu prevence pracovních rizik prostřednictvím umělé inteligence, novinky od klastru Sustainable Habitat Cluster v Portugalsku včetně výběru řešení a produktů od jejich členů, najdete zde i výběr mezinárodních oborových akcí nebo aktuální zajímavé zahraniční nabídky /poptávky a další zajímavé články.

 

První vydání je ke stažení zde.

Dočíst se můžete o stavebním veletrhu v Portu, portugalském stavebním klastru, produktu české firmy Red Beton, iniciativě New European Bauhaus, najdete zde i výběr mezinárodních oborových akcí nebo zajímavé zahraniční nabídky a poptávky a další zajímavé články.